Tips & Weetjes

Hoge Resolutie Foto's:

 

Pmfoto kiest er voor om geen hoge resolutie foto's te verkopen, omdat wij staan voor goede kwaliteit zullen alle foto's gedrukt worden via een proffesioneel fotovaklab waarbij pmfoto is aangesloten. Alle bestellingen lopen dus via pmfoto, zo bent u maar ook wij verzekerd dat de foto afdrukken en canvas doeken van goede kwaliteit zijn en goed tot hun recht komen. Wel krijgt u lagere resolutie foto's met een klein logo er in, deze foto's zijn goed genoeg voor op social media of op uw telefoon.

 

 

Kleding voor kleine prinsesjes:

 

Pmfoto heeft heel veel rokjes, jurkjes, topjes en haarbandjes liggen voor meisjes tot ongeveer 4 jaar, hier mag ook gebruik van gemaakt worden tijdens de fotoshoot. Hier onder een kleine impressie van een aantal outfits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleding Advies:

 

De juiste kleding is al het halve werk in een foto, daarom een kleding advies voor alle klanten.

Dit is uiteraard een advies en het blijft uw eigen keuze wat u er mee doet.

Lichte kleding is het mooiste, zoals licht spijker met wit, beige met creme of wit en pasteltintjes doen het ook altijd goed op de foto. Bent u met meerdere personen, dan is het het mooiste als u zoveel mogelijk de kleding op elkaar afstemt.

 

 

Verzorging:

 

Zorg er voor dat de nagels van uw kind schoon zijn, graag ook oude nagellak resten verwijderen.

Zorg ook dat de neusjes en rondom het mondje goed schoon is, vooral bij close up foto's zal het zichtbaar zijn.

Dit scheelt voor mij enorm veel tijd met bewerken.

 

 

Bewerking:

 

Mocht u of uw kind een wondje, blauwe plek of krasje hebben dan kan dit in de meeste gevallen gewoon weg gewerkt worden. Ook over puistjes of kringen onder de ogen hoeft u zich niet druk te maken.